Home » SALTO NEO CILINDER

De SALTO NEO cilinder:

Salto Toagangscontrole - NEO cilinder

De SALTO NEO Cilinder biedt de meest efficiënte en comfortabele manier om uw gebouw en bezittingen te beveiligen. Het volledig nieuwe ontwerp van het koppelingsmechanisme maakt efficiënt gebruik van energie, waardoor het verbruik tot een indrukwekkend laag niveau daalt, wat resulteert in 130.000 cycli met slechts één set batterijen. In stand-by-stand wordt het stroomverbruik verminderd, waardoor de levensduur van de batterijen wordt verlengd.

De SALTO NEO-cilinder met SKG*** en IP66-classificatie is in hoge mate inbraak werend en weersbestendig, waardoor hij bijzonder geschikt is voor gebruik buitenshuis, zelfs in de zwaarste omstandigheden. De modernste elektronische techniek van de NEO-cilinder zit veilig ingekapseld in de kop aan de buitenzijde. De SALTO NEO cilinder is gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidsnormeringen en streeft naar het hoogste niveau voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Door gebruik te maken van intelligente sleutels en mobiele technologie kunnen gebruikers de toegangsrechten - snel en op afstand – van de SALTO NEO cilinder beheren, wat vele malen veiliger is dan een mechanisch sluitsysteem. Ook de flexibiliteit, het gemak en de operationele efficiëntie van de draadloze technologie van de NEO-cilinder zijn van toegevoegde waarde.

Downloads: 

* Folder NEO Cilinders

* Algemene Brochure Salto Systems

 

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd geworden?  Wij helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op.