Home » Deuren

Deuren

Een deur is een beweegbaar, bouwkundig, element ter afsluiting van een ruimte.   Een deur is vaak gemaakt van hout, staal, aluminium, kunststof en is in vele vormen en variaties verkrijgbaar.

Het vormt een wezenlijk onderdeel  van de toegang en is van primair belang in het gebruik. Een deur moet goed afgehangen zijn in het kozijn en zijn voorzien van het juiste hang & sluitwerk om de juiste werking te kunnen garanderen.

Er zijn vele combinaties van brand, rook, geluidwerend, inbraakwerendheid te verkrijgen. Dit altijd in combinatie met het juiste kozijn en hang & sluitwerk.

Of het nou voor seriematige woningbouwprojecten is of complexe utiliteitsbouwprojecten, Portix kan u ondersteunen in oplossingen welke u als klant verzekeren van een gecertificeerd eindproduct. Aangezien het hier veelal gaat om maatwerkoplossingen verzoeken wij u om voor die projecten een specifieke aanvraag in te dienen.

Houten Binnendeur
Houten Dubbele deur
Dubbele deuren

HPL-DEUREN

Een groot gedeelte van de deuren die gebruikt worden in de utiliteitsbouw zijn gemaakt met High Pressure Laminate (HPL). HPL is extreem kras- en stootvast. Dit maakt de deuren zeer geschikt voor situaties waar veel van een deur gevraagd wordt. Daarnaast is HPL een duurzame keuze. De vulling van de HPL-deuren is afhankelijk van de functie die de deur moet hebben. Denk aan vochtwering, brandvertraging, stralingswering, rookwering, inbraakwering, etc.

MULTIFUNCTIONELE DEURTYPES

Zowel voor de utiliteitsbouw als de woningbouw is er een  grote variatie aan deurtypen mogelijk. Van verschillende typen brandwerende deuren tot vochtwerende deuren, inbraakwerende deuren en stralingswerende deuren. Afhankelijk van het bouwproject en de eisen waaraan de deur moet voldoen, kunnen wij u een op maat gemaakt advies aanbieden. Dit kan inhouden dat we een combinatie van brandwerende en bijvoorbeeld stralingswerende deuren voorstellen.

HPL Binnendeuren
Stalen Binnendeuren
Houten Schuifdeuren

Heeft u vragen  of bent u op zoek naar deuren?  Wij  helpen u graag!

Neem vrijblijvend contact met ons op.